MK
{{ activeLanguageSymbol }}
MK
 • Почетна
 • Производи
  • Свинско свежо месо
   Подготовка од месо
   Свинско свежо месо
   БЕЗ ДДВ 3
  • Јунешко свежо месо
   Јунешко свежо месо
   Говедско свежо месо
  • Мешано свежо месо
   Обликувано мелено месо
   Мелено месо
   БЕЗ ДДВ
  • Конзервирани производи
   Месни конзерви
   Готово јадење
   Паштета
  • Сувомесни производи
   Конзерва од месо во парчиња
   Полутраен сувомесен производ
   Траен производ
   Барен колбас
   Траен колбас
   Крашки врат
   Шунка салама
 • Заштита на личните податоци
 • Контакт
Почетна
 • Свинско свежо месо
  • Подготовка од месо
  • Свинско свежо месо
  • БЕЗ ДДВ 3
 • Јунешко свежо месо
  • Јунешко свежо месо
  • Говедско свежо месо
 • Мешано свежо месо
  • Обликувано мелено месо
  • Мелено месо
  • БЕЗ ДДВ
 • Конзервирани производи
  • Месни конзерви
  • Готово јадење
  • Паштета
 • Сувомесни производи
  • Конзерва од месо во парчиња
  • Полутраен сувомесен производ
  • Траен производ
  • Барен колбас
  • Траен колбас
  • Крашки врат
  • Шунка салама
Политика за купување
Контакт
Посетете ги нашите продавници
Месна индустрија и кланица доо - Свети Николе
Тел: +389 (0)32 455-414 ул. "Индустриска" ББ Свети Николе, 2200
Работно време
Пон - Пет: 07:00 - 21:00 Сабота: 07:00 - 21:00 Недела: 07:00 - 21:00
Поставете ни прашање
Офицер за заштита на лични податоци
Радојче Тосевски
Тел: 076/467-013 Е-маил: r.tosevski@miksvetinikole.mk